Last minute weekendje weg

Erop uit!

Het einde van de week nadert en u voelt dat het tijd is voor een last minute weekendje weg. Luxe Vakantie Friesland biedt u heerlijke weekendjes weg.

Boek lezen


Met gemak een weekendje weg.
U kunt vandaag boeken en morgen komen! Wij zijn elke dag per telefoon of mail bereikbaar en verwerken uw boeking meteen.
Wat zo fijn is aan een last minute weekendje weg, is het gemak. U boekt namelijk een vakantiehuis met een compleet ingerichte keuken, ruimte living met bankstel en tv, zeer ruimte badkamer met privé sauna, meerdere slaapkamers met boxspring bedden en een eigen terras.  Hierdoor hoeft u alleen maar een tas met kleding/handdoeken mee te nemen en proviand voor het weekend.  

Geen stress.  
Om het u nog gemakkelijker te maken kunt u op onze site bij het reserveren aangeven of u ontbijt wenst, dan kunnen wij u elke ochtend een vers ontbijt brengen. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over uw auto(‘s). Op ons terrein is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Last minute weekendje weg


Omgeving.  
Na een ontspannen avondje kunt u heerlijk uitslapen in één van de boxspring bedden. Aangezien de vakantiehuizen in de natuur staan hoort u, op een paar fluitende vogels na, geen enkel geluid.
Elk vakantiehuis heeft een adembenemend uitzicht, dat schept rust. Wilt u erop uit? Dan zijn er fiets- en wandelroutes rondom Luxe Vakantie Friesland. Of u bezoekt het gezellige centrum van Joure. Kijk in de informatiemap of vraag het ons!

Uw last minute weekendje weg.
Is uw last minute weekendje weg afgelopen, dan kunt u de sleutel bij ons inleveren, het gehele huisje wordt weer keurig na u schoongemaakt. Zo hebt u heerlijk kunnen genieten van een weekendje rust samen met uw geliefde, met uw kinderen of met vrienden.

Wilt u een weekendje weg, maar u weet nog niet wanneer? Houd dan vooral onze facebook in de gaten voor acties.

De vakantiehuizen 4 en 5 zijn mede gerealiseerd met financiële steun van provincie Friesland en het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling. Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling. Europa investeert in zijn platteland.